Yunanistan’ın Rodos adası için 01.Nisan.2017 – 30.Eylül.2017 tarihleri arasında geçerli olacak kapı vize işlemleri içindir

Özel Passaport Sahibi Konuklarımızın Dikkatine
Hususi ve Hizmet Pasaportu (Yeşil ve Gri Pasaport) hamili vatandaşlarımız için bağlı bulunduğu kurumundan alacağı yurtdışı çıkışı için izin belgesi.

Bordo pasaport hamili memurlar için kamu kurumundan alınacak izin belgesi.

Bordo pasaport hamili özel kurum çalışanları için ise SGK dökümünü beraberlerinde bulundurmaları ve pasaport polisine ibraz etmeleri gerekmektedir.

Kapı Vizesi Nedir?

Yunanistan yetkili makamlarınca düzenlenecek olan kapıda giriş vizesi Schengen vizesi olmayıp sadece ziyaret edilecek Yunan adası için azami 15 gün geçerli tek giriş çıkışlı bir Yunanistan vizesidir.

Kapı Vizesi İçin İşlemler Kaç Gün Sürer?

Kapıda giriş vizesinin alınması için 7 iş günü(*) yeterlidir. Seyahat tarihinizden 7 iş günü(*) önce aşağıda belirtilen evrakların tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir.

Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar

. En az 6 ay geçerli passaportun fotograflı sayfasının fotokopisi

. 2 adet yeni çektirlmiş biyometrik fotoğraf (arka fonu beyaz)

. Güncel banka hesap cüzdan fotokopisi

. Tarafınızca doldurulmuş vize başvuru formu (Bu form size tarafımızca email olarak gönderilecektir)

. Gidiş – Dönüş feribot bileti (Bu feribot bileti firmamızca satılmaktadır)

. Konfirmasyonlu otel rezervasyon formu (Günübirlik ziyaretler için otel rezarvasyonu talep edilmemektedir)

. Yunanistana varışta bekleme süresiyle ilgili yolcu beyanı

Uyarı: Ferbiot gidiş dönüş ücreti ayrıca vize ücreti beraber tahsil edilmektedir. Yunanistan tarafında vize verilmeyen konuklarımızın sadece feribot bilet ücreti geri ödenir. (Tahsil edilen vize ücreti geri ödenmez.)

Başvuru Formu Doldurulurken Dikkat Edilecek Hususlar

. Başvuru formu bilgisayar ortamında ve büyük harflerle doldurulacaktır.

. Formun altına ıslak imza atmak mecburidir.

. Kesinlikle Türkçe karakterler (ç,ğ,ı,ö,ş,ü, Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü) kullanılmayacaktır.

. Türkiye yerine TURKEY yazılacaktır.

. Yunanistan yerine GREECE yazılacaktır.

. Vatandaşlık bölümüne TURKISH yazılacak (TC – TR – Türkiye – Türk v.s. olmayacak)

. Meslek ve/veya sahibi olduğu iş ünvanı İngilizce olarak yazılacaktır.

. Mesleği ev hanımı olanlar İngilizce olarak (house wife) yazacaklardır.


Önemli Not:
Pasaportunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti’ne (KKTC) giriş çıkış damgası bulunan Türk vatandaşlarının Yunanistan’a girişlerine Yunan Resmi Makamlarınca izin verilmemektedir.

Adress ve Ödeme Detayları için lütfen arayın. +905464973905